Op zoek naar een bijverdienste?

Start uw eigen bedrijf met Herbalife!
Heeft u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Wil je ook mensen verder helpen om gezonder te leven en zich beter in hun vel te voelen? Dan bent u niet de enige!

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. Als hoofdberoep of in bijberoep. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en hoe u uw business structureert. Natuurlijk hangt wat u eruit haalt af van wat u erin heeft gestopt maar met Herbalife is dat uw eigen keuze.Maar u heeft ook de zekerheid dat u ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten, u heeft hier dan ook geen opleiding of ervaring voor nodig. Als ervaren onafhankelijke Member leer ik u alles wat u moet weten en blijft u ondersteunen en helpen om uw business te ontwikkelen. Door de lage instapkosten is er weinig risico aan het opstarten. Voor meer info kan je mij bellen op 0489/955 661 of vul het formulier in op de contactpagina.

Fitclub tessenderlo
My New Fit Life