Over mij

“You’re only one decision away from a completely different life.”

Ik vermoed dat je op deze pagina geklikt hebt om wat meer over mij te weten te komen? Ik ben niet geweldig in over mezelf praten, maar hier komt het!
Mijn naam is Steven Bellens en ik ben 28 jaar. Door de jaren heen heb ik best wel een speciaal traject afgelegd waardoor ik 25 kg ben verloren. Vroeger zag mijn leven er volledig anders uit. Ik voelde mij slecht in mijn vel, hield niet van de persoon die ik ’s morgens in de spiegel zag en at net iets te veel ongezonde snacks (lees: een heel pak koeken). Op 15 jarige leeftijd woog ik 90 kg, zat steeds op de bank tv te kijken of achter de pc.
Ik voelde mij futloos en wist dat er dringend verandering nodig was.


Door de jaren heen heb ik mij verdiept in gezonde voeding, voedingswaardes, supplementen en sport. Wanneer ik in contact kwam met Herbalife voelde ik dat dit de perfecte aanvulling was. De uitstekende kwaliteit van de voeding helpt mij om me vitaler te voelen, mijn gewicht zelf makkelijk te controleren en steeds weer opgewekt aan een nieuwe dag te beginnen!
Ik wil met mijn kennis mensen helpen dezelfde weg af te leggen die ik zelf heb genomen, zonder alles zelf uit te moeten zoeken, en zich beter in hun vel te doen voelen. Kortom: mensen helpen een gezondere levensstijl te hebben met oog op gewichtscontrole, vitaliteit, gezonder eten alsook gericht op betere sportprestaties.

Heb je nog vragen of zijn er dingen die ik over het hoofd gezien heb? Laat mij dit gerust weten.
Wil je zelf ook verandering in je leven en zoek je een manier waarop je dit kan doen? Klik hier om contact op te nemen!
“Three months from now, you will thank yourself!”

Fitclub tessenderlo
My New Fit Life