Voedingsadvies/Herbalife

VOEDINGSADVIESAlleenstaand voedingsadvies of in combinatie met Herbalife voeding kan ik je gezondere eetgewoontes aanleren.
Belangrijk hierbij is dat we je gewoontes langzaamaan aanpassen, zodat jij dit zeker kan volhouden op lange termijn.
“Don’t think diet, think changing your lifestyle!”
Het is soms onduidelijk wat gezond is en wat ongezond. De overduidelijke dingen weten we wel, maar er is ook veel tegenstrijdige informatie op het internet te vinden. De ene website predikt een koolhydraat arm dieet, de volgende dan weer een dieet laag aan vetten.
Hypes volgen elkaar snel op en voor je goed en wel door hebt wat de laatste trend inhoud, is er al weer een nieuwe op de markt.
De basis van voedsel blijft echter hetzelfde en trends sterven snel uit. Wat je echt nodig hebt is gepast voedingsadvies dat een blijvende impact heeft op je leven. Met dit voedingsadvies ben jij in staat je leven te veranderen naar een gezondere levensstijl dat er voor zorgt dat jij je gewenste gewicht kan bereiken en, nog belangrijker, kan BEHOUDEN!
Wens jij een personal coach die je voedingsadvies op maat geeft? Neem dan zeker contact op!


HERBALIFE


Voel jij je slecht in je vel en wil je je graag beter voelen?
Ben je moe aan het einde van de dag of voel je je futloos doorheen de dag?
Zoek je een oplossing waarbij je met een minimum aan caloriƫn toch alle voedingsstoffen binnen wil hebben?
Of heb je net ondergewicht, terwijl je je best doet om wat bij te komen?
Heb je iets vaker zin in zoetigheid dan je zelf zou durven toegeven en kan je soms de drang echt niet weerstaan? Op al deze vragen is een antwoord!


Als Onafhankelijke Herbalife Vertegenwoordiger help ik je graag verder om je beter in je vel te doen voelen en je gewicht onder controle te brengen. Met Herbalife, in combinatie met voedingsadvies, bied ik een duurzame oplossing om op je ideale gewicht te geraken en steeds van het leven te blijven genieten!
Indien je hierover meer informatie wil, klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken.

Fitclub tessenderlo
My New Fit Life